Påsk

Jesper påsken-09

Så då har det varit påsk. Vilken superhelg tycker sonen! Godis varenda dag, var man än kommer. Även för mig har påsken inneburit många plus. I vart fall om man kollar på vågen. Mycket god mat varje dag med släkt och vänner. Kan det bli bättre? Solen har kommit och vi har ätit lunch ute på altanen.

Det töar, vattenpölen utanför garaget liknar mest en liten insjö. Jag blir som ett litet barn och plaskar, sopar vatten gör bäckar och dammar. Finns det föresten galonställ för vuxna?

Lite nytta har vi hunnit med att göra oxå. Vi har isolerat taket på stugan med lösull. En mycket finurlig stor damsugare i ena änden och fläkt i andra änden. det gick relativt smärtfritt och dammade inte alls så mycket som jag hade trott. Isoleringen kliade knappt.

Skogsarbete har dessutom hunnit med, vovven hjälpte till. Det resulterade i tre spyor på mattan i morse. Ganska märkligt det där. När hon ätit pinnar så kräks hon, men bara barken. Det är som om magen sorterar ut maten först. Vill inte tänka på det andra alternativet. Att hon spyr och sen äter upp maten igen och lämnar pinnarna, urk!   

Kommentarer
Postat av: Millster

Vicken härlig kille!

2009-04-14 @ 19:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0