Triss i bulor

I helgen skulle vi fara och bada med barnen på paradisbadet. Förväntningarna var skyhöga. På lördag morgon började vi med att röja upp lite ris runt gården. Grabbarna fick åka på släpvagnen under villkor att dom satt ner och höll i sig. Just när vi var nästan klara ramlade Sonen ner från släpvagnen och slog huvudet rakt i en järnbalk. En rejäl bula och ett blåöga syntes ganska omgående. Han blev betydligt spakare och vi väntade med badet till söndag. Inte så populärt beslut men vad gör man.

Det är hur roligt som helst att åka rutchkana, och grabbarna stortrivdes. Den största rutchkanan är en sån där som man åker på stora ringar. Jag och Sonen lyckades på något vis kantra när vi var framme. Min tjockskalle slog i botten så det rungade i betongen. Kan nästan lova att dom har en spricka i basängen där nu. Resultat, en bula i bakskallen och lätt huvudvärk som håller i sig.

Väl hemma igen var det strålande väder. Killarna sprang omkring nakna på gräsmattan och lekte. Minstingen i gänget satt ute på bron uppe på en kontorsstol som de äldre killarna snurrade runt. Vi sa åt dom att sluta innan någon skulle göra illa sig men dom drabbades av kollektiv dövhet. Lillkillen stöp med skallen före rakt ner i bron. En rejäl bula i pannan och skrapsår på läppen. Hoppas att det hinner ge med sig innan dagis skall ta kort.

Nu i kväll testade jag ett nytt grepp för att motionera hunden. Sonen fick lägga ett spår. Himmel va duktig han var och det blev ett väldigt svårt spår. Det blir svårt för hundarna när spårläggaren går tillbaka och korsar sin egen väg. Själv stod jag på vägen och visade hur han skulle gå. Han blev imponerad att hunden hittade alla pinnar han hade gömt i skogen. Men det var lite svårt med höger och vänster, kanske ett arv från sin mor?

Här kommer några bilder från helgenKommentarer
Postat av: Corina

Bulornas mångfald med andra ord.....men det kunde ha varit värre ! Och roligt hade dom ju trotts allt.Kramis från en som hatar sin rygg just nu!

2009-09-22 @ 12:39:25
URL: http://corina.bloggplatsen.se
Postat av: Kina

Nej var var du i linne med naket barn i knät??

Har de så sydlänskt väder i Ö-vik ska jag be att få flytta...

2009-09-22 @ 20:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0