Girls night out

Nyss hemkommen efter after work med brudarna. Buffé det är grejer det! Sen blev det bio. New Moon. Vilken kärleksstory, suck. Bara ett litet problem, jag har ju vampyrskräck. Filmen gick riktigt bra det var lite värre när jag skulle gå tillbaka till jobbet och bilen. Riktigt vampyrväder är det oxå. Regnet har slagit sitt grepp om staden och mörkret är nära på ogenomträngligt. Parkeringen låg helt svart och min vita bil stod ensam i regnet mitt ute på planen som är omringad av höga blöta träd och buskar. Några få gatlysen gjorde ett tappert försök att sprida lite ljus i mörkret men det ihållande regnet vann kampen om ljuset. Jag ökade steglängden och avståndet till bilen krympte. Jag hörde en dörr öppnas någonstans i närheten just när jag fumlade i väskan efter bilnycklarna. Hittade dem och kunde snabbt sätta mig i säkerhet.

Pappa har gjort illa sig i foten. Han måste ha ont. Han tillhör den sorten som aldrig klagar och när jag hämtade jykken som för övrigt har rullat i något äckligt igen sa han. Ja jag gjorde illa foten lite på jobbet och hade tänkt gå till dig men jag tog bilen för det gjorde så ont. Tror det är hälsenan. Det är kanske så att man borde ringa en ambulans?

Kommentarer
Postat av: Millster

Jag är också skiträdd för vampyrer...Men kan inte låta bli True Blood, Twilight och ska helt klart se New Moon. Tvångstankar på hög nivå?

2009-11-21 @ 16:10:46
Postat av: Corina

Jösses, Vampyrer.Sånt där larv hoppar jag över.Bara skräp i mina ögon :) Kram !

2009-11-21 @ 22:42:38
URL: http://corina.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0