Väggarna kommer närmre

Hur sammanfattar man en vecka när allt jävulskap tycks drabba alla man känner? Jag letar förjäves efter ljusglimtar men det tycks bara gå från värre till ännu sämre. Det är inga småsaker heller. Döden är ständigt närvarande och gör sig påmind, liksom bara knackar mig lite på axeln för att säga, kommer du ihåg mig? Jag finns här. När du minst anar tar jag nån till ifrån dig! Var på din vakt, ständigt vaksam, när du minst anar det. Vem ska jag ta nästa gång? Någon äldre? eller ska det bli någon av de yngre i bekantskapskretsen? Eller varför inte sonen som gör sitt bästa för att ständigt utmana ödet.

Missförstå mig rätt, men mitt i mitt skrivande nu hör jag en dov duns och ett gallskrik. Jag rusar in och då har han provat klättra från våningssängen och upp i fönstret. En balansakt värdig en katt. Och dråsat i golvet. Det gick bra bara lite blåmärken, snart kommer väl soc och knackar på och undrar om jag slår lillkillen.

I slutet av veckan ska jag på utbildning i huvudstaden. Tre dagar! Herrejistanes så klok jag skall bli. Fet, om inte annat. Brukar vara riktigt bra mat dom serverar. Och godis! Ja man ska ju se fram mot någonting under dagen, eftermiddagsgodis. Känns inte roligt att lämna bort honom de dyrbara dagar jag har tillsammans med honom är ju guld värda. Nu ska jag gå och kolla om han tystnat för att han blev medvetslös på grund av fallet eller om det är något rackartyg han hittar på.

På återhörande

Fyllskalle

På bussen på väg hem idag klev det på en fyllskalle. Min åksjuka och lukten av gammal öl blandat med urin och diverse andra faciliteter burkar inte vara någon höjdare. Jag hade tur för denna fyllgubbe luktade ren sprit, om man tänkte på spolarvätska så var det helt okej. Han löste en biljett till bussens slutstation 7 mil bort. Innan vi lämnat stan så ville han stanna. Mitt i en rondell och när busschauffören vänligt förklarade att det fanns en hållplats 200 meter längre fram så sa gubben, då är det lika bra jag åker hela vägen!

Barngympa idag. Med förstärkning. Två vuxna behövs för att hålla ordning. Nja ordning och ordning men lättare blev det ialla fall. Var väldigt mycket grin, tror killen var övertrött.

Min mobiltelefon verkar få slut minne.  Lilleman har kommit på att ta kort. Och när man öppnar den kan man få se allt ifrån sig själv på toaletten till tusentals bilder på datorn. Alla tagna ur ett minimännisko perspektiv. Undra hur lång tid det tar innan han lyckas skicka iväg någon bild till någon på telefon listan? Hoppas bara det inte blir toalettbilden...

Mormor hade hämtat från dagis idag och när jag kom dit sprang han ut i bara tröjan, här är ett bildbevis på vad som hände sen


Mer snö!

Ja ha! Då har man gått här och hoppats att våren är på väg och att snöskottningen för en lång tid framöver är en historia. Vad händer? Jo, det rasar från taket! Ingen liten laddning och blötsnö! I ren protest skottade jag bara en spadbredd, eller om jag ska vara helt ärlig så orkade jag inte skotta mer. Ytterdörren går upp, inte helt men det tinar väl lite hoppas jag.

I natt kom lilleman till min säng. Utan pyjamas byxor. När jag frågade honom var hans byxor var så svarade han att dom har jag tagit av mig för dom var blöta. Jasså, sa jag. Hade du kissat? Nej, Mamma! Det var vatten. Det har regnat in! Jag tänkte inte så mycket mer på det förrän i kväll när jag skulle hitta igen pyjamas byxorna. Jodå, dom låg där som ett knyte i sängen. Jag luktade på dom för att se om det var kiss. En ganska välbekant doft som jag inte riktigt kunde placera. Liksom rent och frächt. jag vecklade ut dom och då ser jag vad det var. Lypsyl! han har smort in hela byxorna och stora delar av sängen med det ! Bevisen talar för sig självt och det kletiga stiftet låg där oxå!

Häromdagen målade han hela sitt ansikte grönt med en tuchpenna från IKEA. Man kan ju tycka att dom som är så fiffiga borde göra pennor som går att tvätta bort med tvål och vatten, men nädå. Nåväl, en mammas bästa vän är sminkborttagning! Förövrigt det ända som jag använder det till. Att få bort spritpennor från ungar, funkar även bra på gamla tatueringar. För smink använder jag så sällan så det är ju bra att den kommer till användning.

Snart dax att se över cycklarna. Nja, lite väl optimisktiskt kanske men eftersom jag vet att det i vart fall är punktering på fyra hjul så är det väl lika bra att börja. Det blir väl ett himla liv annars om det inte funkar när den där första lilla biten asfalt dyker fram. Det har den i och för sig redan gjort. Cirka en meter stor fläck nedanför mitt garage. I och för sig under en decimeter vatten så där lär det inte bli någon cyckling får jag hoppas i alla fall. Varje morgon och kväll skall denna vattenpöl forceras. Ja jag ska inte klaga. Sonen står på bron och ropar, mamma kan vi inte gå in snart jag vill inte leka mer med vattnet.

Önskelista

Gardiner till vardagsrummet, inklusive världens längsta gardinstång. Alla som känner mig vet att gardiner och jag fungerar liksom inte. Jag blir på dåligt humör bara jag tänker på det.

Barnkrokar i hallen, Väggarna i huset är gjorda av gips. Dvs inget sitter fast om det inte pluggas eller borras med genomgående skruv. Min hatthylla är en sabla oreda. Mestadels för att allt som inte skall bli offer för otillfredställd hund, hamnar däruppe.

Nytt badrum, jo jag vet men man kan väl få önska i alla fall?

Bredare säng. 110 cm med ibland fem personer och en hund är i smalaste laget.

Sommar! Punkten talar för sig självt! Mer snö och jag självdör!

Ny garage port! Behövs egentligen inte bara snöhelvetet försvinner! Vem vill tillbringa 20 minuter med en yxa och hacka is när man har bråttom till jobbet?

Ny bil!, Min är skitig och full i skrot. Ja, ja! Jag vet jag gnäller men ids inte göra nåt åt det känns enklare att köpa en ny!


Glömde jag säga lottovinst?
Etnisk rensning!

Sådär ja! Hemkommen efter en avkopplade helg i ett annat län. Det första jag upptäcker är att jag missat soptunnetömmningen, igen! Den andra upptäckten av mindre behaglig art fanns i  kylskåpet. Påminnelse till mig själv. Ta ut sopor, töm kylskåpet, i vart fall innan man åker bort. Något lurvigt, blött och grönt morrade åt mig ju längre ner jag kom mig i kylskåpet och kaffefiltret såg ut som det var från en annan planet. Biologisk mångfald lär ska vara bra men jag har idag bedrivit etnisk rensning. Det tråkiga är att nu får hela eländet ligga och morra i soptunnan två veckor till.

Jag hämtade på dagis och vi åkte och handlade. Det är äntligen vår, utanför affären är det stora vattenpölar som är ungefär decimeter djupa. Ja, du kan ju själv lista ut vad som händer på vägen in till affären. Väl därinne tar rallyt fart. 200 meter kundvagn. Vi stannade en stund och tittade på fiskarna i kyldisken och pratade om dom. Betalningen är det värsta. För där finns godiset. Efter en stunds övertalning och mätning av viljestyrka så ställde han tillbaka godiset men i ett obevakat ögonblick försvann han. Upp på disken kom en rökt fisk. Mamma! Vi glömde fisken! Lätt stressad av den tidigare brottningsmatchen om en tablettask med en dyblöt unge så tänkte jag inte utan betalade fiskskrället. Så fort kan det gå när en vanlig planerad pannkaks middag förvandlas till rökt regnbågslax á gud vet hur svinit mycket pengar.

Föräldramöte på dagis. En friskvårds människa var där och visade massor av statistik. Visst jag håller helt med. Ungar ska ha friska tänder, äta sunt och vara ute. Men det måste vara viss rim och reson. Jag ogillar statistik där dom säger tex barn som får vara ute mer får ett bättre inlärande. Hur vet dom det? Har dom tagit samma unge och lärt honom samma sak inne och sedan tagit honom och lärt den ute? Och började dom i så fall ute eller inne och var det inte repitiotionen isf som gjorde att dom lärde sig bättre.

Det som stör mig är att dom presenterar det som fakta. Har man bara lite sunt förnuft så fattar man väl att fantasin stimuleras av färre leksaker och mer utelek men att visa fakta på att det är så är en helt annan sak. Jag muttrade bara lite för mig själv men när tandhygenisten tagit alla sina präktiga råd och tillslut konstaterade att man i vart fall kan ge ungarna sockerfria tuggumin efter maten, kunde jag inte riktigt vara tyst.
Jag sa, men då dör dom ju av cancer men det är ju lite längre bort och dom har fina tänder i alla fall!

Så kom jag hem. Nästa glada överaskning. Jag hade visst fått en del post till min gamla adress. Däribland en betalningspåminnelse från trygg hansa på min bilförsäkring. Aotogirot hade tydligen inte fungerat men det roliga i kråksången var att påminnelsen om detta skickats till fel adress. Varpå jag blev en vecka till försenad. Jag gillar inte direkt att köra omkring i oförsäkrad bil, rättelse! Jag gillar inte att betala flera hundra kronor per dag till trafikförsäkringsföreningen för att adressuppdateringen hos försäkringsbolagen är urkass. Nä häst och vagn får det bli!

Nära döden upplevelse!

Med mitt inpulsköpta hus följde ett antal välskötta orkidéer. Av någon anledning verkar dom trivas ypperligt hos mig. Jag gav alla gröna växter månadens life-support idag. Dvs en gnutta vatten. De som inte gillar behandlingen dör naturligtvis och alltså är hela blombeståndet ganska självsanerade. Det som återstår är kaktusliknande fetbladsväxter och några stackars garderobsblommor och så dessa orkideér. Dom blommar och blommar och ser lika dana ut. Vad gör jag då för att dom ska blomma, kanske du undrar? Absolut ingenting. Jag läste någonstans, jodå jag kan läsa, om en kvinna som skrev att orkideér börjar blomma just när dom tror att dom ska dö, hmm. Hon ställde ut dom en snabbis i kylan och vips så började dom blomma. Tydligen så fungerar det lika bra med att dom får tro att dödsorsaken skall bli vätskebrist.

En annan nära döden upplevelse - barngympan! Eller rättelse, låt mig dö! Det är som att släppa in en kalv på grönbete. Han blir fullkommligt skogstokig! Dom andra barnen sitter snällt i ringen och lyssnar på fröken medan jag med mildt våld har fullt upp att hålla fast honom, dvs om jag lyckats fånga honom först. Då skriker han som en stucken gris mamma jag vill springa. Ja, ja det är ju därför vi är där. För att dom ska röra sig och rasa av sig lite. Han fullkomligt älskar det och när vi ska därifrån är det ledsamt. Mamma! Jag vill gympa mer! Jag själv känner mig mer som ett utställningsexemplar av en dålig förälder som inte har någon ordning på vildingen.

En märklig sak hände idag, märklig och märklig mer märkligt hur människor tänker egentligen. I posten låg det inte mindre än en avriven sida ur en porrtidning med massor av sexleksaker! Inget annat. I ett omärkt kuvert. Man kan ju inte låta bli att undra, någon har ju lagt ner lite tankearbete. Har orkat skära ut sidan. Ganska snyggt snitt för övrigt. Och stoppat det i kuvertet och slickat igen det. Ganska grova leksaker sånt som man binder och håller på. Jo jag kollade ganska noga. Vad är tanken bakom? Lek med mig? Lek med dig själv? Bind dig och försvinn? Munkavle? Eller bara ett kul skämt? Eller är det bara fuck you? Bara en som vet och det är inte jag.

Du, om du är observant så är det inte min barnvecka men prinsen är ändå här och sover. Pappa är permitterad med närvaroplikt på gymmet i morrgon. Så istället för att flänga som ett tok fram och tillbaka till stan och lämna och hämta på dagis så får sover lilleman här hos mig och är någon timme med mig på jobbet.  Det är något mer spännande på pappas jobb med alla skogsmaskiner än mammas jobb där det roligaste jag har att erbjuda är häftapparaten. Den går iofs att göra nitade flygplan med men kom igen! Vad är det, jämfört med en skogsmaskin?


Å se det snöar!

Nu emigrerar jag snart! Eller så sätter jag upp ett jättelikt paraply över min tomt. Varför ska det bli den snörikaste vintern i mannaminne bara för att man skaffat ett eget hus och skall skotta själv? Nåja jag har en traktor som tar det värsta men ändå. Jag ser snart inte ut genom fönstren och är döless på vintern.

 Bokade en kryssning i medelhavet tillsammans med tjocka släkten till sommaren. Snälla gud, ge mig syrgas och tålamod att klara av det. Jag drömmer redan nu mardrömmar där jag ser sonen springa in i hissen, dörrarna stängs och han kliver av på en annan våning och är borta några timmar. En annan återkommande dröm är att han hoppar över relingen. Jodå, ett inte helt osannolikt scenario.

Missförstå mig rätt, det ska bli väldigt trevligt och jag ser verkligen fram mot det men sonen är ju ett litet busfrö så det är lika bra att ställa in sig på alla eventualiteter. Även om man i tanken är förberedd på det mesta så lyckas han ändå förvåna en ganska ofta med att hitta på något som man inte med bästa fantasi i världen kunnat förutse. Bara tanken på att spendera fyra timmar på charles de gaule (stava) får mig att undra om det klassificeras som misshandel att ge lugnande medel till barn? Kanske skulle ta en dos själv oxå för säkerhets skull.

Nåväl, ingen idé att spekulera över det nu. Vi får väl ta det som det kommer helt enkelt. I dag har jag fått göra bort en del surdeg på jobbet. Du vet såna där saker som man inte riktigt vill ta tag i för man inte hinner och man vet att det tar en himmelens lång tid. Det var någon klok som sa, att man ska göra bort en surdeg om dagen så känns livet mycket enklare sen. Jag håller helt med! Gud så skönt att ha det gjort, nu är det bara att hoppa in i nästa deg.

Har du föresten bokat flygresor på en dator från 1992 med windows 95 någon gång? Kan bara säga att det är en bra övning inför kommande tålamods prövningar. För helvete morsan! Köp en ny! Fast har man en micro som man måste starta med en peang så lär väl inte ny dator komma högst upp på listan. Har man dessutom en tvättmaskin där man öppnar luckan med hjälp av en bordskniv och har gjort så i 10 år så är nog steget långt till en ny dator.


Hundtvagning

Vovven har fått sig en daghusse. Perfekt, det ända som är lite tråkigt är att hon just nu löser hår som om hon hade betalt för det. Varför blir dom så skitiga när dom löser hår? Jag hade hoppats att en omgång med kardan skulle göra susen men den annars så svarta pälsen blev helt grå. Ingen återvändo, in i duschen! Det är ganska odramatiskt om man bortser från den svarta mattan av päls numera kläder även väggarna upp till 1.5 meters höjd inne i duschen, hela huset är genomvått, även matte ser ut som en dränkt katt. Men nu är hon iaf ren och den ica kasse hår som jag städat upp, bara ur duchen, kommer inte att resultera i ett förtidigt damsugarpås byte. På tal om dammsugarpåsar. Visste du att det finns en sida på nätet för det? Jodå, bara man vet vad modellen heter. Jag beställde storpack när jag lix var i farten. Ser ut att behövas.

Har fått hjälp att fixa lampan bak i bilen! Kanon! Jag har ju jeppegrindar, man kan välja att öppna höger eller vänster sida för att släppa in hunden. Men nu på vintern är det ju ganska mörkt ute. Och när lampan bak i skuffen är trasig så är det inte så lätt att se vilken sida som matte öppnat. Två gånger har hon kommit i full fart och brakat rakt in i gallret, på den sida som varit ständ. Suck hon går inte fram till bilen ens. Tittar med sneda ögon på den och är väldigt misstänksam. Hoppas nu att när hon ser vart hon ska att hon glömmer bort vinterns lilla fadäs. Jag är dock imponerad att grinden höll för 40 kilo fläskstövare i full fart. Bilen rörde sig lite framåt av smällen.

Första dagen den här veckan utan sonen. väldigt tyst i huset. Väggarna kryper liksom närmre. Om man springer full fart tills man stupar i säng så behöver man inte tänka på det så mycket. Brukar bli värre längre fram i veckan.

Nä om man skulle ta och kolla vad Cesar Milan gör. Samma som vanligt han är "calm and...." och nu ska jag inte visa hur dålig jag är på att stava på engelska så jag skriver, "bestämd"!

Har föresten träningsvärk som inte är av den här världen! Rumpan känns som den är gjord av sten. Den vill liksom inte röra sig. Pump och step och svettas i grupp vad är det jämfört med slalom med barn!


Se upp i backen!

Slalom premiär för lillen! Om man blir oskuld själv genom att inte ha sex på tio år undrar jag om det är samma sak med slalom. Kändes då så i vart fall. Dom är tappra ungar. Trots alla rovor vill de bara fortsätta. Sen att han blev hysterisk för att vi var tvugna att släppa lift ankaret på avstigningsplatsen, är ju en bagatell. Han ville fortsätta åka lift även på vägen ner. Hmm

Som vanligt när vi provat på något nytt så är det ett himla skrik och grin när vi skall därifrån. Gott betyg. Arg som ett bi var han för att mamma bromsade. Han ville åka fort, men jag tyckte att ok, vi åker fort i mitten av backen. Vi åker inte fort när vi är på väg mot en tall. Alla skogsbanor och hopp skulle utforskas. Även nödstoppen till alla liftar utforskades. Den funkar kan jag rapportera!

Himmel vilket träningspass. Hmm tänker ni... att ploga. Pytt heller!! Plogningen är ju en lek om man jämför med släpa en viltsint markatta som skriker jag vill åka på bron!!! Detta i full skidmundering. När han nederst i backen vägrade åka lift upp för att han ville fortsätta åka var det svårt att hålla sig för skratt. Kändes tydligt att lasangenivån i blodet började tryta. Plättar med sylt fixade humöret. Nåväl lite grin om att mamma tog grädden blev det men han vet att han inte tål det trots att vi fuskar ibland.

Nu ska jag vila min ömmande lekamen och se fram mot träningsvärk modell värsta sort!

Hundutställning och Snälla, Snälla, Snälla Sluta sjunga!

Klev upp i ottan, hoppade i kläderna rastade jykken och satt mig i kompisens bil med riktning Piteå och för att fara på hundutställning. ibland skulle man ju sinnesundersökas. Varför offra en perfekt sovmorron för att inte tala om en heldag med sonen. Vilka väger sin vikt i guld nuförtiden. Bara för att åka 20 mil till ett svinkallt ridhus och kolla på jykkar, inte ens min egen ras. Nåväl, ska villigt erkänna att jag saknat hunderiet för att inte tala om min kompis som bor i stockholm nuför tiden. Som vanligt har hundutställningar någon otrolig förmåga att ALLTID dra ut på tiden. Vi blev kvar till finalerna vilket innebar att vi angjorde hemmet vid sextiden.

Sonen och jag har myskväll och tittar på melodifestivalen. Jag frågade honom nyss vad han tycker om Amy Diamons låt. Nej mamma den är inge bra! Hon sjunger ju bara, Bajs, Bajs Bajs! Hmm låten heter ju it´s my life. Inte helt olikt. Undrar i mitt stilla sinne om hon inte attraherar en publik som är 4 år och inte attraherar dom äldre vad blir då kvar? Sen var det dags för Snälla Snälla med Caroline af ugglas. Då frågar han på fullaste allvar: Mamma? Är det där du, och pekar på tvn.

Fredag kväll, uppletande av nyckel!

Jobbade non stop. Dvs lunch intogs framför datorn. Kuverteringsmaskin vilken uppfinning! Den tar papper från olika fack viker ihop dom, stoppar in det i ett kuvert och slickar igen det. Suverän uppfinning! Om den fungerar vill säga. Idag tror jag jag har fått felmeddelanden som inte ens konstruktören visste fanns. Tålamod är en dygd har man ju hört, men vad är en dygd och vem bryr sig när det skönaste skulle vara att slå sönder maskinen i tusen småbitar.

Fick en komplimang (tror jag) på lunch. En kille sade till mig att han var så imponerad att jag vid julfesten förutspått att dollarn inte skulle fortsätta att stiga. På måndagen efter blev det ett stort kurs ras. Hm jag kanske skulle lära mig att sluta pladdra. Jag har nämligen tystnadsplikt om sådana saker. Till saken hör att just den killen är råvaruinköpare för ett stort företag som handlar i dollar. Tur att det gick åt rätt håll iaf. Och om nu att skriva min framtidstro i en blogg faller inom eller utom tystnadsplikten det kan man ju undra. Men det är ju påsk nu.

Var och handlade omgång nr 1. Det kryllade av säpo agenter i vår lilla hålas lokala affär. Orsaken till uppståndelsen? Näringsministern skulle köpa mjölk. Hejja Sverige. Jag köpte en sån där chokladbit ni vet som det är punch i. Sonen gapade och skrek att även han ville ha en sådan. Jag sa lite halvhögt till honom att NEJ, du tycker inte om dom för det är sprit i! Varpå han skrek så det rungade inne i affären; Mamma jag vill ha sprit! Mamma Jag tycker visst om sprit! Säpoagenterna såg synnerligen misstänkta ut när dom tittade på mig.

Sedan åkte vi på hockeyplanen en snabbis. När man är nästan fyra år så är tålamodet nästan lika kort som mammas tålamod med kuverteringsmaskinen. Två snabba svängar (mest på alla fyra) och sen hem, Bara för att upptäcka att jag glömt handla nästan hälften i all sprituppståndelse. Vi bestämde oss för att käka på Frasses, som ligger bredvid ICA. När vi åkte därifrån lostnade klumpen med fjärrkontrollen från bilnyckeln. Ner i sörjan på parkeringen. Kolsvart. Massa bilar som kör omkring och en obstinat liten människa som springer omkring som ett tok mellan vattenpölarna. Jag lastade in allt i bilen och åkte hem.

I morron är det hundutställning så lillkillen får sova hos mormor och morfar. Har nyss varit och lämnat honom där. När jag kom hem igen lastade jag in jykken i bilen och tog med mig min bästa vän, pannlampan och åkte ner på parkeringen. Lysande tillfälle för att köra uppletande med hunden. Hon tyckte det var jättetrevligt att lukta på kissfläckar och käka gamla tuggummin. Hon var helt med på att något arbete av något slag skulle utföras men inte riktigt vad. Jag konstaterade ganska snabbt att där fanns det inte någon fjärrkontroll. Men en snilleblixt slog mig innan vi åkte därifrån och jag kollade i bilen. Där låg den. Förmodligen hade den ramlat ut just när jag lyfte in allt i bilen. Men, men. Vi fick ju oss lite friskluft och tuggummi!Hundrenovering

Torsdag, full fart spar tid. Har gått ner till 90% på jobbet vilket innebär att jag i verkligheten jobbar 120% men får bara betalt för 90%, vilket smartskaft har räknat ut det? Samåkningen är ett mysterium i sig, Om jag någon gång skall anställa en logistiker så blir det en ensamstående förälder som jobbar deltid och pendlar.

Att åka buss är ingen höjdare när man blir åksjuk av att titta på jeopardy på tv. Lätt illamående som vanligt anlände jag till dagis och möttes av ett gäng treåringar i färd med att klä på sig. Vill inte och kan själv ekade genom lokalen. Längst in satt mitt lilla busfrö enbart i långkalsonger. Hmm. Fröken konstaterade med ett uppgivet leende att dom inte var riktigt på samma våglängd idag. Han strålade som en sol mot mig och hela ansiktet var randigt av rivmärken. Ja, sa fröken. dom har varit i luven på varandra hela dagen. Hur himla svårt kan det vara att klippa klorna på ungarna innan man skickar in dem i lejongropen!?!

Barngympa, nerver av stål. Beundrar verkligen ledarna som står ut med barnen som försöker överrösta varandra. Alla ungar verkar lyssna på sina föräldrar, nja, alla utom en! Funderar på att be dem kolla om han har en vaxpropp på fyraårskontrollen! Mamma! Jag gjorde inte grodan idag! Nä vilken tur för sist glömde han ta i sig vilket resulterade i att näsan var den kroppsdel som mötte golvet först! Nåja, det som inte dödar, det härdar!

Väl hemma var det dags för hundkräket för att få en genomkörare. Hon löser hår, eller rättelse, har hon något hår kvar? Man kan ju undra iaf om man kollar i huset. Kloklippning och borstning och så på med pannlampan. Tandstenskrapning. Mitt i akten kom jag på att matte har en tid hos tandläkaren, lika bra att skrida till verket och sagt och gjort tog jag min egen tandsten. Lite akrobatik och förhoppningsvis har jag minimerat den saltade räkningen gubben med dom vassa instrumenten kommer ge mig!

kollar på antikrundan, Hoppas varje gång nån skall komma dragandes med nåt jag har hemma som helt plötsligt visar sig vara värdefullt. Risken är dock minimal då det jag fick med mig från separationen var tre möbler, en visp, ett decilitermått och kantstötta tallrikar. Hmm får väl spela på lotto, stod ju i horoskopet häromdagen att det var min tur. Gäller bara att komma ihåg det. Är inte lätt att vara 32 och senil!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0